EGEKAF2022’de İYTE’yi Temsil ettik.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Enstitümüzün paydaş olduğu ve Ege Bölgesi’ndeki üniversitelerin öğrencilerini ve mezunlarını Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşları ile bir araya getiren EGE KARİYER FUARI’nda yer aldık.

21-22 Mart 2022 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında 2 gün boyunca devam eden ve Fuar İzmir A Holü’nde gerçekleşen fuara yaklaşık 65 bin kişi katıldı. Ulusal çapta öneme sahip bu etkinlik öncesinde Fuar hakkında bilgilendirmeler yaparak öğrencilerimizin farkındalığını arttırdık.

İYTE’den katılacaklar için servis hizmeti de sağlanan Fuarda işbirliği içinde olduğumuz firma ziyaretleri ve öğrencilerimiz için yeni firmalarla istihdam olanakları için görüşmeler de gerçekleştirdik.

Standımıza gelerek İYTE’yi soran öğrencilere Enstitümüz olanaklarını da anlattığımız Fuar kapsamında 2021 yılı içinde ödül alan öğrencilerimiz de tekrar ödüllendirilerek bizleri gururlandırdı.

Tüm katılımcı öğrencilerimize, stantta bizlere destek olan gönüllü İYTE’lilere, ekip arkadaşlarımıza ve  yöneticilerimize teşekkür ederiz.