İYTE’nin 30. Kuruluş Yıl Dönümü Kapsamında Tasarlanan İYTE 30. Yıl Parkı İçin Fidan Dikimi Yapıldı

İYTE’nin 30. kuruluş yıl dönümü kapsamında tasarlanan İYTE 30. Yıl Parkı için fidan dikimi yapıldı.
Ege Orman Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile öğrencilerin yanı sıra Vakıf yetkilileri katıldı.
Etkinlikte konuşan Rektör Baran, “Sürdürülebilir yeşil bir kampüs, yaşanılabilir bir dünya için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün 30. yıl kutlamalarımız kapsamında açılışını yaptığımız yeni parkımızın bizler için anlamı büyük. İYTE 30. Yıl Parkı’mızı hayata geçirmemizde bize destek veren Ege Orman Vakfı yetkililerine ve tüm değerli İYTE mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Parkımızın Enstitümüze hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.