İYTE Mühendislik Fakültesi Akreditasyon Başvuruları Değerlendirme Süreci Başladı

İYTE Mühendislik Fakültesi akreditasyon süreci kapsamında; Bilgisayar Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Makina Mühendisliği bölümleri için yeniden, İnşaat Mühendisliği Bölümü için ise ilk kez yapılan başvuruların değerlendirme süreci başladı.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran ve rektör yardımcıları, üç gün boyunca devam eden sürecin ilk ayağında Değerlendirme Komisyonu Takım Başkanı ve Eş Başkanıyla çevirim içi toplantıda bir araya geldi.

Mühendislik Fakültesi’nin üç gün süren akreditasyon görüşmeleri, sürecin çıkış görüşmesi Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran ile fakülte dekanı, bölüm başkanları ve ilgili paydaşların katılımıyla çevirim içi gerçekleştirilerek tamamlandı.