İYTE CreaTech+19

İYTE İnovasyon Topluluğunun katkılarıyla bu yıl beşincisi düzenlenen “CreaTech+” etkinliği 4-5 Mart 2019 tarihlerinde yapıldı.

İnovasyonun ana unsurlarından olan teknoloji ve mühendisliğin etkin rol aldığı etkinlikte,  panel, seminer, workshoplar,  yarışmalar ve “Nasıl yaptım?” sunumları düzenlendi. Öğrencilere girişimcilik ruhunu aşılamak, olası fikir ve projeler için değerlendirme ortamı yaratmak ve ilgili sektör hakkında öğrencilerin bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik iki gün sürdü.

Canlı yayınlar ve sürpriz ödüllerin yer aldığı “CreaTech+” etkinliğinde şirket ve öğrenci standları kurularak, öğrencilerin firma temsilcileriyle birebir görüşme olanağı bulması sağlandı.