Tech’n Roll Sahnesinde En İyiler İYTE’de Buluştu

Teknopark İzmir tarafından düzenlenen; ClassBoom Kuluçka Hızlandırma” ve “WE4GAME Oyun Kuluçka” programlarında yer alan 13 Startup Tech’n Roll sahnesinde yatırımcı karşına çıktı.

22 Temmuz tarihinde düzenlenen etkinliğin açılış konuşmalarını İYTE Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran ile Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu yaptı. Konuşmaların ardından, program sponsorlarının adına dikilen fidanların sertifikaları takdim edildi.

Teknopark İzmirli Girişimci, Jotform Kurucu ve Ceo’su Aytekin Tank, girişimcilik başarı hikayesini, “Sıfırdan 15 Milyon Kullanıcıya Giden Yolda Öğrendiklerim” başlığıyla paylaşırken, etkinlik anahtar konuşmacısı Boğaziçi Ventures Yönetici Ortağı Barış Özistek ise “Süper Rekabetçi Dijital Dünyada Başarıya Koşmak” başlıklı bir konuşma yaptı.

Hızlandırma Programlarında yer alan 13 girişimci; aldıkları eğitim, mentorluk ve danışmanlık hizmetleriyle geliştirdikleri projeleri ile yatırımcılar karşısında sunumlarını yaptı.

Girişimciler etkinlik boyunca fuaye alanında firma stantları ile teknolojilerini sergilediler.