İYTE, THE Awards Asia 2022’de “Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi Ödülü”nü Aldı

İYTE, THE Awards Asia 2022’de “Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi Ödülü”nü aldı.
Yükseköğretimin Oscar’ı olarak bilinen tanınmış uluslararası derecelendirme platformu Times Higher Education (THE) tarafından düzenlenen THE Awards Asia 2022’nin sonuçları açıklandı.

“Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi Ödülü” ve “Yılın Öğrencilere Yönelik Tanıtım Kampanyası Ödülü” kategorilerinde finale kalan Enstitümüz “Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi Ödülü”nü alarak Türkiye’yi gururlandırdı.

THE Awards Asia 2022’de Türkiye’den finale kalma başarısı gösteren tek üniversite olan İYTE bu başarısını “Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi Ödülü” ile taçlandırdı.

Bu başarıda emeği geçen ve İYTE’nin uluslararası arenada giderek güçlenmesine katkıda bulunan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Baran olmak üzere tüm İYTE’lilere teşekkür ediyoruz.