Moleküler Biyoloji ve Genetik Mezunlarımız Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

“İYTE Mezunları Deneyimlerini Aktarıyor” toplantı serisinin sekizinci ve dokuzuncu söyleşisi Moleküler Biyoloji ve Genetik  Bölümü iş birliği ile 2 Mart ve 9 Mart tarihlerinde çevrimiçi gerçekleşti.

Mezunlarımız  Dr. H. Atakan Ekiz, Tutku Yaraş ve Uğur Kahya’nın konuk olduğu  birinci söyleşinin moderatörlüğünü Ar. Gör.  Ertuğrul Gazi Yanar gerçekleştirdi.

9 Mart’ta gerçekleşen söyleşide ise mezunlarımız Zeynep Okur ve Çağlayan Taybaş aldıkları eğitim ve İYTE’li olmak ile ilgili deneyimlerini paylaşmanın yanı sıra İYTE öğrencilerinin kariyer başarıları için yol gösterecek sunumlarını gerçekleştirdiler. Söyleşinin moderatörlüğü Ar. Gör.  Deniz Cemre Turgut tarafından gerçekleştirildi.

Etkinliğin gerçekleşmesinde bize destek veren Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Bünyamin Akgül’e, etkinliğin moderatörlüğünü gerçekleştiren araştırma görevlilerimize, konuşmalarını gerçekleştiren mezunlarımıza  ve katılım gösteren herkese çok teşekkür ederiz.