Mezunlar Günü’nde Bir Aradaydık

İYTE Mezunlar Günü 10 Ekim 2021’de  Bilim Park’ta gerçekleştirildi. Mezunlarımızın yoğun ilgi gösterdiği buluşmaya Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Baran, Rektör Yardımcıları ve Danışmanları, Fakülte Dekanları, akademisyen ve öğrencilerimiz de katıldı.

Açık havada yapılan kahvaltının ardından açış konuşmasını yapan Rektör Baran, İYTE mezunlarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Siz değerli mezunlarımızın imza attığınız başarılarınız ve topluma katkılarınız ile gurur duyuyorum. Enstitümüzü ülkemizde ve dünyanın farklı coğrafyalarında her alanda en iyi şekilde temsil ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından 10. ve 20. yıl mezunlarımıza madalyaları takdim edildi.

İYTE ile ilgili yapılan bilgi yarışmasını mezunumuz Zülal Bozdemir kazandı. Mezunumuza İYTE logolu ürünlerinden oluşan hediyesi Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran ve Rektör  Danışmanı Prof. Dr. İpek Akpınar tarafından verildi.

Etkinliğimiz mezunlarımız Sena İnce (vokal), Yaren Buse Budak (vokal), Şamil Şirin (akordeon), Cem Albayrak (gitar), Gizem Kurt (bas gitar), Elif Su Karaaslan (keman) ve Emin Acar (kahon)’ın sahne aldığı muhteşem bir müzik dinletisi ile sona erdi.

Etkinlikte çekilen tüm fotoğraflara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

https://drive.google.com/drive/folders/1zO-nfEXdJ2GA9n5pU6CRABRM613UJhre?usp=sharing

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen ve katılım gösteren tüm mezunlarımıza çok teşekkür ederiz.

Gelecek yıl tüm mezunlarımızla bir arada olmak dileğiyle.