Mimarlık Fakültesi Mezunlarımıza Ödül

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yöresel Mimariye Uygun Konut Projesi Yarışması’ başlıklı ulusal proje yarışması sonuçlanmıştır.

Yarışmanın konusu; mahalle dokusu, mahalle kültürü, sürdürülebilirlik, kimlik, insan / kullanıcı odaklılık, yaşam ve mekân kalitesi, sosyal yaşam, geleneksel değerler, modern yaşam gereksinimleri, sosyal bütünleşme, mimari öğeler, kentsel estetik ve peyzaj, siluet, ekoloji kavramları ile yeni şehircilik akımlarının “mahalle” ortak bileşeninde sentezlenmesidir.

Yarışmada Mimarlık Fakültesi mezunlarımız Gökhan Karabacak ve Fatma Gençdoğuş Karabacak ikincilik ödülü, Kübra Uygun ve ekibi (Ayşenur Sarı, Melih Karataş, Rabia Koç) satın alma ödülü almışlardır.

Mezunlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.