Adesso Kariyer Günü Öğrencilerimizin Katılımı ile Gerçekleşti

Bölümlerimiz özelinde gerçekleştirdiğimiz kariyer günlerinden, Adesso Kariyer Günü firma insan kaynakları ve teknik yetkililerinin katılımı ile yapıldı. Genç mühendis adaylarına firma faaliyetleri ve kariyer süreçleri hakkında verilen faydalı sunum sonrasında öğrencilerimiz, soru cevap bölümünde Adesso ve kendi alanlarındaki sorularını sorabilme fırsatı yakaladılar.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğrencileri için özel olarak düzenlenen kariyer günlerinde, Almanya’nın en büyük BT hizmet sağlayıcılarından biri ve büyüme için olağanüstü fırsatlara sahip Adesso firması yetkililerince, temel iş süreçlerini optimize etmek ve işletme maliyetlerini azaltmak için danışmanlık ve yazılım geliştirme hizmetleri sunan firmanın öğrencilerimiz için de önemli altyapıları oluşturacak fırsatlarından bahsedildi.

CENG 416 kapsamında firmayı derse misafir ederek @iytekariyer ‘e destek olan bölüm hocamız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özuysal’a, Adesso yetkililerine ve değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.