İYTE’nin Genç Mezun Adayları “broadAngle Mülakat Günü”ne Katıldı

broadAngle firması ile düzenlediğimiz Kariyer Günü ardından, İYTE özelinde alınan başvurularla birlikte, adaylara iletilen uygun iş ve staj pozisyonları için 4-6 ve 11 Mayıs tarihlerinde “broadAngle-İYTE Mülakat Günü” düzenlendi. Doğrudan işe alım uzmanları tarafından gerçekleştirilen mülakatlar ile yeni mezun adaylarımız, bilgilerini ve becerilerini sınama fırsatı yakaladılar.

broadAngle | widen your reach

Her yıl, iş analizi ve yazılım mühendisliği pozisyonları için stajyerler alan firma, staja kabul ettiği öğrencilerimizle, daha deneyimli ekip üyelerini bir araya getirerek onlara gerçek müşteri projelerinde çalışma fırsatı tanımaktadır. Stajyer olarak kabul edilen öğrencilerimiz, aynı zamanda firmanın ekip liderlerinden mentorluk alıp yazılım geliştirme süreçleri hakkında da gerçek uzmanların tecrübe paylaşımlarından faydalanmaktadır.

Başarılı ve şirket kültürüne uygun görülen İYTEli genç mezun adaylarımız ise, mezun olduktan sonra firmanın iş teklifi yaptığı adaylar arasında ön sıralarda yer almıştır.