İYTE Öğrencileri, Huawei ICT Academy Etkinliğinde Kariyer Fırsatlarıyla Buluştu

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), 24 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen Huawei ICT Academy etkinliğine ev sahipliği yaptı. Bu özel buluşma, Huawei ICT Academy Koordinatörü Kübra Harput ve Arge Departmanı temsilcisi Mücahit Özçelik’in katılımıyla, öğrencilere kariyer fırsatları ve bilişim eğitimleri hakkında değerli bilgiler sunma amacını taşıdı.

Etkinlikte, kariyer yolculuğunu paylaşan Harput, genç yeteneklere ilham verdi. Ayrıca, Huawei firması ve ICT Academy’nin gelecek vizyonuna dair detaylı bilgilerle sektördeki gelişmeleri öğrencilere aktardı. Ardından söz alan Mücahit Özçelik ise Huawei’nin Arge Departmanı’ndaki projeler ve çalışmalar hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Huawei ICT Academy, İYTE’li öğrencilere sunduğu bilişim eğitimleri ile öne çıkıyor. Harput, etkinlikte bu eğitim programlarını detaylı bir şekilde öğrencilere aktararak, katılımcılara kariyerlerine katkı sağlama şansı tanıdı. Ayrıca, etkinlik kapsamında Huawei ICT Competition 2023-2024 yarışması ile ilgili önemli bilgiler de paylaşıldı.

Huawei firması tarafından Kariyer Ofisi Koordinatörlüğüne teşekkür plaketi takdim edildi.

Programın son bölümünde, öğrenciler arasında düzenlenen çekiliş heyecan yarattı. İYTE öğrencileri arasında yapılan çekilişte, çeşitli Huawei marka ödüller sahiplerini buldu. Feyza Bulur Akıllı Saat, Uğurcem Gürses Kulaklık, Oğuzhan Aydıner USB ve Zafer Turan Akıllı Tartı kazanan öğrenciler arasında yer aldı.

Etkinlik sonunda, İYTEST Kariyer Topluluğu’na ve değerli konuşmacılara teşekkür edildi.

Ayrıca, Huawei ICT Academy’nin sunduğu eğitimlere ilgi duyan tüm İYTE’li öğrencilere kapıların açık olduğu belirtildi. Bu etkinlik, öğrencilere kariyerlerinde yeni ufuklar açma ve sektördeki yeniliklere ayak uydurma fırsatı sundu.