İYTE Öğrencileri, OYAK Renault İşbirliğiyle Orville Summer Programına Katılarak Kariyerlerine Güçlü Bir Adım Atıyor.

İYTE- OYAK Renault arasındaki işbirliği kapsamında, OYAK Renault fabrikasında yaz stajlarını yapan lisans öğrencilerimiz, Orville Summer’23 programına da katılarak kişisel ve teknik eğitim seminerlerine katılıyor.
Orville Summer’23 programına katılan İYTE’lilerin, ilham veren liderlerle söyleşi seanslarına katılmanın yanı sıra, yeni projelerin geliştirilmesi süreçlerine de dahil oldukları haberini almanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Kariyerini İYTE’de şekillendirmenin ayrıcalığını yaşayan ve otomotiv projelerinde deneyim kazanma süreçlerine çok sağlam bir adım atan öğrencilerimizi kutluyor, kariyer hedeflerinde başarılar diliyoruz.