Pannonia Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rosen Dimov ile Girişimcilik, Yatırım ve Büyüme Atölyesi Gerçekleştirildi

İYTE Eğitim Direktörlüğünün bünyesindeki Kariyer Ofisi’nin ve Teknopark’ın katkıları ile Pannonia Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Rosen Dimov tarafından Girişimcilik, Yatırım ve Büyüme konulu bir atölye çalışması gerçekleştirildi. Etkinliğe 80’den fazla lisans öğrencisi katıldı. Etkinlik Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu’nun açılış konuşması ile başladı, ardından Eğitimden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gamze Tanoğlu öğrencilerin kendilerini her alanda geliştirmelerinin önemine değindi. Doç. Dr. Rosen Dimov’un sunumunun ardından öğrenciler ekiplere ayrılarak girişimçilik konusunda ele aldıkları problemleri çözdüler.

Ekiplerin biribirlerine verdikleri puan değerlendirmesi sonrasında en yüksek puan alan grup üyeleri ödünlendirildi. Öğrencilerimiz 12 aya kadar Erasmus for Young Entrepreneurs ve Traineeship programı ile Macaristan’a veya Estonya’ya gidebilecekler.
Etkinlik Doç. Dr. Rosen Dimov’a teşekkür belgesi takdimi ve toplu resim çekimi ile son buldu.