İnci Holding Temsilcileri Öğrencilerle Buluştu

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği etkinlik, 30 Mayıs Salı günü başarıyla gerçekleşti. İNCİ Holding temsilcilerinin katılımıyla çevrim içi olarak düzenlenen etkinlik, öğrenciler, akademisyenler ve idari personellerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Etkinlikte, İNCİ Holding Teknoloji Direktörü Sayın Mehmet Tunçkanat, İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Sayın Elif İçören ve Maxion Jantaş Mekanik Bakım Mühendisi Sayın Onur Hüseyin Pakkan, katılımcılarla bir araya geldi. İNCİ Holding ve iştiraklerini tanıtan temsilciler, aynı zamanda katılımcıların sektörler ve iş dünyasına dair merak ettikleri soruları da yanıtladılar.

Etkinlikte, İNCİ Holding’in başarılı geçmişi, vizyonu ve misyonu detaylı bir şekilde sunuldu. Katılımcılar, şirketin farklı sektörlerdeki faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakaladılar. Ayrıca, temsilciler tarafından yapılan bilgilendirmeler sayesinde, İNCİ Holding’in iş ve staj başvuru süreçleri hakkında da detaylı bilgi edinildi.

Katılımcılar arasında, öğrencilerin iş dünyasına giriş ve kariyer planlamaları konusunda büyük bir ilgi vardı. İNCİ Holding temsilcileri, iş hayatına adım atmaya hazırlanan gençlerle deneyimlerini paylaşarak, onlara değerli tavsiyelerde bulundular.

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yetkilileri, etkinliğin başarılı geçmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Etkinliğe katılan öğrencilerin ve diğer katılımcıların, İNCİ Holding temsilcileriyle etkileşim kurarak iş dünyasına dair önemli bilgiler edindiklerini belirttiler.

Etkinlik, İNCİ Holding ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi arasındaki işbirliğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. İlerleyen dönemlerde de benzer etkinlikler düzenlemeyi hedefleyen kurumlar, öğrencilere ve gençlere kariyerlerini şekillendirmede rehberlik etmeye devam edeceklerini belirttiler.

Değerli konuklarımıza ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.