VESTEL Temsilcileri, Öğrencilerle Gerçekleşen Çevrim İçi Etkinlikte Bilgi ve Deneyimlerini Paylaştı

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, öğrencilerin kariyerlerine ışık tutacak özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin önde gelen elektronik ve beyaz eşya üreticisi VESTEL’in temsilcilerinden oluşan bir ekip, 25 Mayıs Perşembe günü saat 15:30’da çevrim içi olarak gerçekleşen etkinlikte öğrencilerle buluştu.

Etkinlikte, VESTEL firmasını ve içinde faaliyet gösterdiği sektörü yakından tanıtmak üzere bir araya gelen VESTEL yöneticisi, insan kaynakları uzmanı ve İYTE mezunu çalışanlar, öğrencilere keyifli ve bilgi dolu bir etkinlik sundular. Katılımcılar, VESTEL’in büyüleyici dünyasına dair detaylı bilgiler edinme şansı yakaladılar.

Katılımcılar, VESTEL temsilcilerinden iş ve staj başvuru süreçleri hakkında değerli ipuçları alarak, şirketteki kariyer olanakları hakkında bilgi sahibi oldular. VESTEL’in öğrencilere yönelik staj ve istihdam fırsatları hakkında yapılan paylaşımlar, katılımcıların iş hayatında bir adım öne geçmelerine yardımcı oldu.

Etkinlikte, VESTEL’ın bünyesinde çalışan İYTE mezunu gençlerin deneyimlerini paylaşmaları, öğrencilere ilham verdi. İş hayatına yeni atılacak gençler, mezunların başarı hikayelerini dinleyerek, kendi kariyer yollarında doğru adımlar atmaya motive oldular.

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, etkinlik sonrasında öğrencilerden ve katılımcılardan olumlu geri bildirimler aldı. Etkinliğin, öğrencilerin iş dünyasıyla daha yakından bağ kurmalarına ve kariyer planlamalarında rehberlik etmeye yönelik önemli bir rol oynadığı belirtildi.

Değerli konuklarımıza ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.