Kariyer Planlama ve Geliştirme Dersi Kapsamında Aslı Yıkıcı Yurtsever Konuk Oldu

GCC101 Kariyer Planlama Dersi kapsamındaki etkinlik, büyük bir katılımla tamamlandı. Bilim Kahramanları Derneği’nin “Sivil Toplum Kuruluşlarında Kariyer” konulu programı, öğrencileri sivil toplum kuruluşları alanında kariyere yönlendiren önemli bir etkinlik oldu.

14 Nisan 2023 Cuma günü çevrim içi olarak gerçekleşen etkinlikte, sivil toplum kuruluşlarında kariyer yapmayı hedefleyen öğrenciler, Bilim Kahramanları Derneği Genel Sekreteri Aslı Yıkıcı Yurtseveri’nin bilgi ve deneyimlerinden yararlandılar. Yıkıcı Yurtseveri, sivil toplum kuruluşlarında edindiği kariyer tecrübelerini öğrencilerle paylaşarak, ilham verici bir konuşma gerçekleştirdi.

Etkinlik boyunca, katılımcılar sivil toplum kuruluşlarının toplumda oynadığı önemli rolü daha yakından tanıma fırsatı buldular. Dernek üyeleri, öğrencilere sivil toplum kuruluşlarındaki fark yaratan projeleri ve topluma katkıları hakkında bilgi vererek, örnek çalışmaları paylaştılar.

Değerli konuğumuz Aslı Yıkıcı Yurtsever’e ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.