Kariyer Planlama ve Geliştirme Dersi Kapsamında Başarının Sırları Konulu Program Gerçekleştirildi

GCC101 Kariyer Planlama Dersi kapsamında “Kariyer Yolculuğunda Başarının Sırları” konulu program ile gerçekleştirildi. Etkinlikte, kariyerinin çeşitli aşamalarında büyük başarılara imza atmış, saygın girişimci ve iş insanı Taner Özdeş’i ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Kendisi, zengin deneyimleri ve başarı hikayesiyle öğrencilerimize ilham kaynağı oldu. Öğrenciler, kariyer planlamalarında daha bilinçli adımlar atmak için kendisinden değerli bilgiler edindi. Etkinlik boyunca öğrencilerimiz, Taner Özdeş’in anlatımlarıyla keyifli ve bilgi dolu anlar yaşadı.

Değerli konuğumuz Taner Özdeş’e ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.