Rektör Baran Çeşitli Temaslarda Bulunmak Üzere Azerbaycan’ı Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ı ziyaret etti.
Davet üzerine Bakü Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elçin Babayev ile bir araya gelen Rektör Baran, Bakü Devlet Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Achievements and Challenges in Biology temalı 11. Uluslararası Bilimsel Konferansa katılarak, pek çok ülkeden alanda uzman bilim insanlarının yer aldığı etkinlikte bir konferans verdi.
Program sonrasında Rektör Baran, Bakü Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elçin Babayev ile birlikte LU-MUN Holding’in CEO’su Sayın Tabasaransky Rufat’ı ziyaret etti.
Görüşmede, kurumlar arası yürütebilecek projeler ve olası iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulundu.