Advanced Materials and Advanced Manufacturing Technologies Projesinin İmzaları Atıldı

Ufuk Avrupa Programı’nın Bilimsel Mükemmeliyet bileşeni altında yer alan “Marie Sklodowska-Curie Burs ve Dolaşım Destekleri” alanı, Burs Programlarına Katkı Fonu (COFUND) kapsamında destek alan, koordinatörlüğünü Gazi Üniversitesinin yürüttüğü Advanced Materials and Advanced Manufacturing Technologies Projesinin imzaları, İYTE ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda atıldı.

Toplantı;  İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran , Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, ODTÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eren Kalay ve Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Celal Sami Tüfekçi ile program kapsamında desteklenen doktora öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.