MÜDEK Akreditasyon Sertifikaları Verildi

Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından yeniden akredite olmaya hak kazanan bölümlere sertifikaları düzenlenen bir törenle takdim edildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa M. Demir,  bölüm başkanları ve akademisyenler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran ve Dekan Prof. Dr. Mustafa Demir, Kimya Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği ile ilk defa akredite olan İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanları ve Başkan Yardımcılarıyla bir araya gelerek, sertifikalarını takdim etti.

Gıda Mühendisliği ile Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümleri için başvuru sürecinin tamamlanması beklenirken, Mühendislik Fakültesinin kalan dört bölümünün akreditasyon süreçlerinin başlatılması için ise ilk lisans mezunlarını vermesi bekleniyor.