Accelerate İzmir Demo Day Etkinliği Gerçekleştirildi

Teknopark İzmir tarafından yürütülen İzmir Ticarileşme Ağı ve İnovasyon Merkezi (İzmir NIC) kapsamında Accelerate Izmir Demo Day etkinliği İnovasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmalarını İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran ile Teknopark İzmir Genel Müdürü ve İzmir NIC Üst Yöneticisi Prof. Dr. Metin Tanoğlu yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından, İzmir NIC Teknik Destek Ekibi Takım Lideri David Tee ve Proje Koordinatörü Miray Şanlı tarafından, “İzmir NIC Proje ve Accelerate İzmir Etki ve Sonuçları” başlıklı bir sunum yapılarak, programın 1. dönem sonuçlarını aktarıldı.

Accelerate İzmir Demo Day etkinliğinin anahtar konuşmacısı Litum Technologies CEO’su Özgür Ülkü, deneyimlerini katılımcılarla paylaşırken, devamında düzenlenen panelde Accelerate İzmir 1. dönem katılımcı firmaları, programdaki deneyimlerini aktardı.

21 firmanın, DemoDay etkinliğinde gerçekleştirdiği sunumlar,  katılımcılar tarafından kullanılan oylarla değerlendirildi.