Massive Bioinformatics – MBG Sektör Buluşmasını Gerçekleştirdik

İYTE Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümümüz ve Kariyer Ofisimiz işbirliği ile İzmir/İstanbul/Ankara tabanlı Massive Bioinformatics firması Genel Müdürü İbrahim Miraloğlu’nu ve Satış Müdürü Dilara Demirci’yi konuk ettik.

Firma yetkilileri tarafından 16 Mart 2022 Çarşamba günü, saat 13:30’da “Günümüz Dünyasında İnterdisipliner İş Kolları ve Fırsatları” başlığı ile düzenlenen seminer öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

MBG İbrahim Demir Konferans Salonu‘nda yüz yüze yapılan seminerde Massive Bioinformatics firması Satış Müdürü Dilara Demirci tarafından “Yaşam Bilimleri, Biyoinformatik ve Bilgi Teknolojileri Alanlarında Staj İmkanları” hakkında da bilgi verildi. Yeni nesil dizileme, Covid-19 genom dizilemesi ve metagenomik gibi güncel alanlarda da iş tecrübesi edinme şansına sahip olunabileceği ve kariyer fırsatları ile ilgili konuşma yapan Miraloğlu, Teknopark İzmir bünyesinde de öğrencilerimizle her zaman biraraya gelebileceklerini belirtti.

Organizasyonun gerçekleşmesine destek veren Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümümüze, öğrencilerimize ve değerli konuklarımıza teşekkür ederiz.