Emakina – Bilgisayar Mühendisliği Sektör Buluşmasını Gerçekleştirdik

Emakina firmasi ile Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencilerimizi bir araya getirdiğimiz kariyer gününde, Cansu Asli Aşçı, #Salesforce Developer öğrencilerimizi #Salesforce ve  teknik işlemler hakkında bilgilendirdi.
Mezunlarımızdan Elif Turhan, #Salesforce Developer programı ile #Salesforce ailesine katılma deneyimini anlattı. Ardından #Cloudcrazy eğitim sürecini dile getirdi.

Etkinliğimizin diğer yarısında Ekin Kurtulan #TalentAcademy hakkında bilgi verdi. #Salesforce Developer röportaj süreçleri ve nasıl yapılacağına dair ipuçlarının verildiği, etkili bir CV hazırlama ve sektörün geliştiricilerden beklentileri konularına değinilen etkinlikte son olarak İnsan Kaynakları & Kurumsal İletişim Başkanı Pınar Özen, Emakina Group & EPAM Systems şirket profilinin bir parçası olan Bulutcrazy ve şirketin geleceği hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm paydaşlarımıza, Bölüm hocalarımıza, katılımcı 75 öğrencimize ve Emakina ailesine teşekkür ederiz.