Menemen Bahçeşehir Koleji Öğrencileri, Su Kaynakları Projeleri Kapsamında İYTE’yi Ziyaret Etti

Menemen Bahçeşehir Koleji öğrencileri, su kaynakları projeleri kapsamında İYTE’yi ziyaret etti.

Öğrenciler ile bizzat ilgilenerek proje sunumlarını dinleyen Rektör Yardımcısı ve İYTE Uluslararası Su Kaynakları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Baba  proje hakkında değerlendirmelerde bulunurken, bundan sonraki süreçte nasıl yol alınması gerektiğine dair bilgiler verdi.

İnşaat Mühendisliği bölüm binasında bulunan laboratuvarları gezen öğrenciler daha sonra Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran ile bir araya gelerek projelerini anlattılar.

Öğrencilere projeleri konusunda tavsiye ve önerilerde bulunan Rektör Baran ve Rektör Yardımcısı Baba, alt yapısı ve laboratuvar olanaklarıyla İYTE Ailesi olarak hayallerini bilimle harmanlayan  gençlerin her zaman yanlarında olacaklarının altını çizdi.