BEST For Wind Ideathon’unda Birinciliği İYTE’li Öğrencilerden Oluşan Wind Ki Ekibi Aldı

İYTE ile Teknopark İzmir, İzmir Kalkınma Ajansı, Enerji Sanayicileri ve İş Adamları Derneği ortaklığında düzenlenen BEST For Wind Ideathon’unda birincilik ödülü İYTE öğrencilerinden oluşan Wind Ki ekibinin oldu.

Ödül alan öğrencilerimiz Ozan Öğünç, Çağlar Gediksiz, Kıvanç Kırlı, M.Bilge Sinan ve Şuheda Cemre Sarı’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

BEST For Wind Hakkında
İklim değişikliği dünyamızı tehdit eden en önemli risklerden birisi. İklim değişikliğiyle mücadelemiz kapsamında tüm dünyada bir temiz enerji dönüşümü gerçekleştirmemiz zorunluluk haline geliyor. Rüzgar Enerjisi ise dünyanın temiz enerji dönüşümünde en önemli araçlardan birisi olarak görülüyor.
Rüzgar Enerjisi dünyanın temiz enerji gündemini şekillendirirken, bu konudaki gelişmeleri hep birlikte takip etmek, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmak ve ülkemiz için yenilikçi fikirler üretmek üzere, Türkiye’nin ilk Rüzgar Enerjisi İdeathonu BEST For Wind’de bir araya geliyoruz. Denizüstü Rüzgar Enerjisi, Güç Yenileme ve Geri Dönüşüm, Dijitalleşme, Hibrit Sistemler, Enerji Depolama vb. rüzgar enerjindeki en son trendler konusunda bilgi ve tecrübelerini paylaşmak veya yeni bilgiler edinmek isteyen katılımcılarımızı bekliyoruz.
Teknopark İzmir ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ev sahipliğinde 20-21 Kasım 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan BEST For Wind, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından, Enerji Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ENSİA) ortaklığıyla uygulanan BEST For Energy Projesi kapsamında gerçekleştiriliyor.