Hack4Treat Hackathon’u Ödülleri Sahiplerini Buldu

Teknopark İzmir ve İTÜ ARI Teknokent iş birliğinde düzenlenen, Yaşam Teknolojileri alanını konu alan ve 3 gün süresince 30’un üzerinde ekiple 100’den fazla katılımcının yarıştığı Hack4Treat Hackathon’unda, İYTE’li ekipler 3 kategoriden ikisinde birinci olarak büyük başarı gösterdi.

Kurdukları Uniqgene ekibi ile Biyoteknoloji Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri Yasemin Ük, Dudu Seher Yurt, Makine Mühendisliği Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Irmak Ege ve Makine Mühendisliği Bölümü Doktora öğrencisi Ar. Gör. Oğuzhan Doğan Önleme kategorisinde rakiplerini geride bırakarak birinci oldular.

Rehabilitasyon kategorisinde ise Biyomühendislik Bölümü Doktora öğrencisi Ergün Alperay Tarım, Biyomühendislik Bölümü öğrencisi Büşra Erimez ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Çağın Tunç’tan oluşan Epione ekibi birincilik ödülüne layık görülürken yine aynı kategoride üçüncülük ödülü Medusa adlı ekipleriyle Elektronik ve Haberleşme Bölümü öğrencileri Hüseyin Demir, Ahmet Yasin Bulut, Şule Zeynep Parlat ve Mert Ölmez’in oldu.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.