“KA”riyer SOHBET’te SONY’den Uğur Umay’ı Konuk Ettik “Yolculuğun Fotoğrafı”

Kariyer Ofisimiz – SONY işbirliğinde düzenlediğimiz ve alanında isim yapmış konu ve konukları konuk ettiğimiz eğitimlerimizin ilkini ve “KA”riyer SOHBET serimizin üçüncü etkinliğini tamamladık.

“Yolculuğun Fotoğrafı, İş Planları ve İş Süreçlerinin Yönetimi” başlıklı sohbeti ile Sony Avrupa Marka Elçisi-Fotoğraf ve Dijital Art Sanatçısı, Sinematograf Sayın Uğur UMAY’ı ve SONY Aktivite-Eğitim Uzmanı Sayın Aykut Kılıç’ı konuk ettik.

5 Kasım 2021 Cuma günü düzenlenen çevrim içi sohbette, iş planları ve iş süreçlerinin yönetimini anlatan ve kariyer yolculuklarından bahseden konuklarımız öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Kariyer adımlarını konu alan etkinliğimizde, bize destek olan İYTE Sinema Topluluğu öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

Kariyer Ofisimiz ve SONY arasında gerçekleşecek farklı etkinlikler için @iytekariyer instagram hesabımızı takip etmeyi unutmayın.