İYTE Yabancı Diller Yüksek Okulu İçerisinde Yer Alan “Canan Öner Çalışma Salonu”nun Açılışı Yapıldı

İYTE Yabancı Diller Yüksek Okulu içerisinde yer alan “Canan Öner Çalışma Salonu”nun açılışı yapıldı.

Hayırsever Canan Öner’in bağışlarıyla tadilatı ve tefrişatı yapılan salonun açılışını Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran ve Sayın Öner’in yeğeni Burçe Orcen gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, Yabancı Diller Yüksek Okul Müdürü, akademisyen ve öğrenciler ile Canan Öner’in ailesinin katıldığı açılışta konuşan Rektör Baran, “Öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için çalışmaya devam ediyoruz. Bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen başta Sayın Canan Öner hanımefendi olmak üzere tüm İYTE dostlarımıza gönülden teşekkür ederim” dedi.

Sayın Öner adına konuşan Burce Orcen ise, “Ülkemizin en iyi üniversitelerinden birinde okuyan öğrencilerimizin eğitim hayatlarına küçük bir katkı ile de olsa destek olmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.