İYTE’li Akademisyenler İYTE’yi Anlattı

05 Temmuz 2021 tarihinde İYTE Mimarlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Doğan ve  Dekan Yardımcısı Dr. Ayça Tunç Cox, 27 Temmuz 2021 tarihinde İYTE Tümleşik Araştırma Merkezleri Direktörü Prof. Dr. Mehmet Polat ve İYTE Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehtap Eanes, 30 Temmuz 2021 tarihinde ise Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran ve  Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu Haber Global TV ‘de canlı yayınlanan Akılı Tercih programında Alev Nallaroğlu’nun konuğu oldular.

Bilim, Teknoloji ve Tasarım Dünyasında Akademik Kariyer Fırsatı konusu çerçevesinde öğrencilerin global dünyadaki iş imkânlarına dair sorulara yanıtlar veren İYTE’li akademisyenler; Enstitüde öğrencilere sunulan olanaklar ve uygulanan eğitim programları hakkında bilgi verdi.