İYTE’li Araştırma Görevlileriyle Değerlendirme Toplantıları Yapıldı

“İYTE’li Araştırma Görevlileriyle Değerlendirme Toplantıları”  İYTE Gösteri Merkezinde yapıldı. Mühendislik, Fen ve Mimarlık fakültelerinin araştırma görevlileriyle üç ayrı günde yapılan toplantı serisine rektör yardımcıları, rektör danışmanları, dekanlar ve bölüm başkanları katıldı.

Mühendislik fakültesiyle başlayan ve sırasıyla fen ve mimarlık fakültesiyle devam eden toplantılarda yaptığı konuşmalarda, üniversitelerin ülkenin insan kaynağını üreten fabrikaları olduğunu vurgulayan Rektör Baran, “Hepimizin ortak gayesi ülkemize hizmet etmek, İYTE’nin topluma katkısını üst düzeye çıkarmak ve ülkemizin sosyo ekonomik kalkınma sürecinde aktif rol oynamaktır. Bu anlamda bilgiyi üretip dünyaya yaymak adına kendimizi sürekli geliştirmeli, el ele verip birlikte çalışmalıyız” dedi.

Rektör Yardımcıları, Dekanlar ve Enstitü Müdürü’nün sunumlarını da içeren toplantılar; soru-cevap bölümlerinin ardından sona erdi.