İYTE Akıl Oyunları Salonu Yenilenerek Hizmete Açıldı

İzmirli hayırsever Canan Öner’in bağışıyla Cengiz Özer anısına; öğrencilerin, akademisyenlerin ve tüm paydaşların ortak sosyal-kültürel etkinliklerde bulanabileceği bir mekân yaratmak amacıyla yapılandırılan İYTE Akıl Oyunları Salonu yenilenerek hizmete açıldı.

Açılış törenine Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, akademisyenler ve idari personel ile merhum Cengiz Özer’in ailesi katıldı.

İYTE Kütüphane binası içindeki mevcut salonunun modernize edilmesine destek veren Canan Öner’e ve merhum Cengiz Özer’in ailesine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Baran, “İYTE’nin her anlamda örnek bir kampüs olması adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tören öncesinde, yine kütüphane içinde bulunan ve öğrencilerin özellikle sınav dönemlerindeki yoğun çalışma dönemlerinde, onlara dinlenme imkânı yaratmak için tasarlanan “Dinlenme Salonunun” açılışı da gerçekleştirildi.