BESCO Vitruvian Etkinliği Çevirim İçi Olarak Gerçekleştirildi

İYTE Biyomühendislik Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından Biyomalzeme Bilimi ve Doku Mühendisliği alanlarındaki araştırmacıları bir araya getirmek ve konuya ilgisi olan öğrencileri bu alanlarda yürütülen güncel araştırmalar hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlenen BESCO Vitruvian etkinliği çevirim içi olarak gerçekleştirildi.

Bir bilim ve eğitim konferansı olan BESCO Vitruvian etkinliğinin açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran yaparken, İYTE’den ve Notre Dame Üniversitesi, Alberta Üniversitesi, Erlangen-Nürnberg Üniversitesi, Terasaki Enstitüsü gibi dünyanın çeşitli üniversite ve enstitülerinden etkinliğe konuşmacı olarak katılan akademisyenler alanda öne çıkan konu başlıklarında sunumlar gerçekleştirdiler.