Yenileme Çalışmaları Tamamlanan Atatürk Heykeli’nin Açılışı Gerçekleştirildi

İYTE kampüsü içerisine yer alan ve İYTE Rektörlüğünün girişimleriyle başlatılan yenileme çalışmaları tamamlanan Atatürk Heykeli’nin açılışı gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen açılışta, İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, Rektör Yardımcıları, akademik ve idari personelin yanı sıra İYTE’li öğrenciler de yer aldı.

Açılışı gerçekleştiren Rektör Baran, İYTE kampüsüne yakışır bir Atatürk Heykeli’nin açılışını yapıyor olmaktan duyduğu gurur ve mutluluğu dile getirerek, “İYTE Rektörlüğü olarak kampüsümüzü daha da güzelleştirmek ve örnek bir kampüs haline getirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.