İYTE-Bakioğlu Holding Mülakat Günleri Gerçekleştirildi

Bakioğlu Holding işe alım uzmanları ve yöneticileri tarafından açık pozisyonlar için mülakatlar gerçekleştirildi. 28 Nisan tarihinde İYTEli mezun adaylarımızı Bakioğlu Holding ve Grup Şirketleri ile biraraya getirdiğimiz Kariyer Günleri ardından alınan başvurular firma ile paylaşılmıştı. Bu kapsamda gerçekleştirilen “İYTE-Bakioğlu Holding Mülakat Günleri” ne de yoğun ilgi gösteren öğrencilerimiz mülakat simülasyonları ile heyecanlı bir deneyim de yaşamış oldu.

Öğrencilerimize, ilerleyen dönemlerde iş imkanı da sağlayacak olan mülakat günleri öncesinde, Ofisimiz aracılığı ile yapılan başvurular sonunda, genç mühendis adayı İYTEliler, staj ve devamında uzun dönem çalışma şansı yakalamak adına ter döktüler.