Enerji Verimliliği Haftası’nda SOCAR Ve TÜRPRAŞ’ı Konuk Ettik

“Enerji Verimliliği Haftası” kapsamında Ocak ayı içinde, Kariyer Ofisi olarak iki önemli kuruluşu Enstitümüze konuk ettik. SOCAR ve TÜPRAŞ firmaları Enstitümüz öğrencileri ile bir araya geldi. Özellikle 1. sınıf ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilen etkinlikler 4-8 ve 15 Ocak tarihlerinde, Kimya Mühendisliği ile Makine Mühendisliği ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümleri özelinde ve Bölümlerimizle ortaklaşa düzenlendi.

Enstitümüze yeni kaydolan ve mezun adayı öğrencilerimizin sorularının yanıtlandığı etkinlikte, sektör temsilcileri kariyer yolculuklarını ve mesleki deneyimlerini aktardı. Gerçekleştirilen çevrimiçi etkinlik sayesinde öğrencilerimizin sektörü daha yakından tanıması ve iş-staj olanakları hakkında da bilgi edinmesi sağlandı.