İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Akademik Yıl Açılış Töreni Gerçekleştirildi

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi.

İYTE üst yönetimi, akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin yanı sıra İzmir ve Urla Protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni, İzmir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başladı.

Tören, daha sonra İYTE Prof. Dr. Erdal Saygın Amfisinde düzenlenen programla devam etti.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran’ın açılış konuşmasıyla başlayan törende, 2024 yılı içinde en çok bilimsel makale yayınlayan öğretim üyelerine teşekkür belgesi takdimleri yapıldı.

Enstitüye birincilikle giren öğrencinin de konuşma yaptığı programda açılış dersini ise ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu verdi.

Tören müzik dinletisi ile sona erdi.