Beko, İYTE’li Yeteneklerle Bir Araya Geldi

Çayırova ve Manisa işletmelerinden İnsan Kaynakları Yöneticisi Ahmet Buğrahan Sönmez, Üretim Çamaşır Makinesi Yöneticisi Alper Deniz, Fabrika Mühendisliği Çamaşır Makinesi Direktörü Murat Sevindik , Ar-Ge / Çamaşır Makinesi Direktörü Seyhun Bakırhan ve Lider İnsan Kaynakları İş Ortağı Faruk Doğan katılımıyla Beko, İYTE’de Kariyer Günü düzenledi.

Beko firması, üretim süreçleri, yenilikçi ürünler ve yönetim hakkında bilgi verirken, İYTE’li öğrenciler yöneticilerle birebir görüşme fırsatı buldu.

Haftada 2 gün iş fırsatı sunulan İYTE’li öğrenciler, kariyerlerini Beko’da inşa etmek için başvuruda bulundular. Kariyer gününün devamında çevrimiçi mülakat simülasyonu gerçekleştirilecek ve öğrencilere Beko ile daha yakından görüşme fırsatı sunulacak.