Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle ODTÜ tarafından düzenlenen “Kariyer Planlamayı Yeniden Şekillendirme: Boşlukları Kapatma” başlıklı konferans gerçekleştirildi. Konferansa, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök, Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Başkanı Dr. Neşe Gülmez, Johns Hopkins Üniversitesi’nden Dr. Farouk Dey ve birçok akademisyen katıldı. Konferansta öğrenci ve mezunların kariyerlerini doğru bir şekilde planlamaları adına değerlendirmelerde bulunuldu. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Erken Dönem Kariyer Destek Modeli hakkında bilgilendirmeler yapıldı.